Tristar’s Yarah

Naam: Yarah
Hamstery: Tristar Hams
Locatie: Engeland
Kleur: Wildkleur Pearl

Vader: RHS Fabius
Moeder: Tristar’s Palmela
Lijn: Nederlands, Engels & Duits
Geboortedatum: 15-06-2023

~ Yarah

Op de valreep hebben we de keuze gemaakt voor Yarah. Om zeker te weten of een ukje geschikt is voor de Hamstery valt en staat alles met een stamboom en door de wending bij Lilliput was het even spannend. Gelukkig het helemaal goed gekomen en is Yarah een geweldige aanwinst voor de Hamstery. Haar bouw is netjes, de oog vorm is prima en ook de tekening Pearl is prima. Maar bovenal is Yarah een heel vriendelijke dame.

Yarah komt uit een voornamelijk Nederlands, Engelse & Duitse lijn en is een mooie aanwinst voor onze Hamstery. Yarah voelde zich vrijwel direct al helemaal thuis. Ze heeft verschillende holletjes en tunneltjes gegraven en komt vanaf dag één al nieuwsgierig kijken. Zodra Yarah iets hoort staat ze gelijk buiten haar tunneltje. Het is niet dat ze dan perse opgepakt wilt worden maar ze wilt wel graag alles in de gaten houden. Dit zijn belangrijke eigenschappen voor toekomstige ukjes. We zijn dan ook heel blij met Yarah!

Yarah stond gepland om gekoppeld te worden aan Enöga, maar die plannen liggen in het water. We zijn bezig met een nieuwe planning.